Grote tafels en beste adressen in België
Air de Rien

L’Air de Rien s’est imposé de manière évidente comme l’une des adresses phare de la couronne gastronomique liégeoise.
Le restaurant du Chef Diffels a réussi à entrer dans le cœur des amateurs, sans tapage médiatique ou autres storytelling, mais avec inventivité, talent et surtout sincérité.

Borg

Restaurant abCd
Beauraing

Il y a une énergie réjouissante dans le sourire, dans la démarche et, plus important parmi tout, dans la cuisine de Borg Da Silva. L'activité et le dynamisme de l'homme ont bien fait de s'accorder et de se transcender pour réveiller Beauraing et replacer la ville frontalière sur la carte de la gastronomie wallonne.

Vigneraie

Le lieu se vit comme une cave à manger. Ici, nous sommes bel et bien dans l’Essence du vin et de l’assiette. Le vin est au centre du discours.
Liquide ou solide, un pur plaisir.

Air de Rien

L’Air de Rien s’est imposé de manière évidente comme l’une des adresses phare de la couronne gastronomique liégeoise.
Le restaurant du Chef Diffels a réussi à entrer dans le cœur des amateurs, sans tapage médiatique ou autres storytelling, mais avec inventivité, talent et surtout sincérité.

Borg

Il y a une énergie réjouissante dans le sourire, dans la démarche et, plus important parmi tout, dans la cuisine de Borg Da Silva. L'activité et le dynamisme de l'homme ont bien fait de s'accorder et de se transcender pour réveiller Beauraing et replacer la ville frontalière sur la carte de la gastronomie wallonne.

La Vigneraie

Le lieu se vit comme une cave à manger. Ici, nous sommes bel et bien dans l’Essence du vin et de l’assiette. Le vin est au centre du discours.
Liquide ou solide, un pur plaisir.

previous arrow
next arrow

La Branche d’Olivier

Restaurant

De Branche d’Olivier, een dorpshuis in Ucluse aan de rand van het natuurgebied Kinsendael, heeft een landelijke uitstraling. Je moet jezelf knijpen om jezelf ervan te overtuigen dat slechts een paar straten verderop het lawaai en de woede van de stad terug zijn. Het merk heeft de tand des tijds doorstaan zonder ooit zijn reputatie […]

Ontdek dit adres

Les Gribaumonts

Restaurant

Bergen

Het adres straalt, het schittert zelfs. Maar discreet, zonder overbodige ophef. Het wordt gedragen door de passie die tussen de muren borrelt. Hier is de klant koning en gaat men altijd recht op het doel af, met plezier geven om plezier te doen – dat is de onfeilbare leidraad van Lisa Calcus en Nicolas Campus […]

Ontdek dit adres

Maïnoï

Restaurant

Braine-l'Alleud

We hadden Maïnoï iets meer dan twee jaar geleden ontdekt, bijna als een avontuur. Onze gevoelens waren al snel verzegeld: een absolute favoriet en een gegarandeerd Thais effect. Het adres is prachtig en toont een onberispelijke uitstraling; een enthousiaste ontvangst, een glimlachende professionaliteit en hoogstaande Thaise keuken, dit alles om de belofte van een puur […]

Ontdek dit adres

L’Air de Rien

Restaurant

Esneux

L’Air de Rien heeft zich duidelijk gevestigd als een van de toonaangevende gastronomische adressen in de Luikse regio.​ Het restaurant van chef Stéphane Diffels heeft het hart van fijnproevers veroverd zonder mediageweld of storytelling, maar met inventiviteit, talent en vooral oprechtheid. Sinds de verhuizing naar het prachtig gerenoveerde pand, smaakvol en ingetogen ingericht, is er […]

Ontdek dit adres

Osmose

Restaurant

Bergen

Het seizoen als podium, de smaak in vol ornaat Op een steenworp van de Grote Markt van Bergen (Mons) prikkelt een discreet en kostbaar adres de zintuigen. Osmose… De naam klinkt als een belofte: die van een intiem gesprek tussen de keuken en de gast, tussen het product en het seizoen, tussen de hand van […]

Ontdek dit adres

Stirwen

Restaurant

Brussel

Het product als bondgenootFrançois-Xavier Lambory bewandelt zijn pad als chef met integriteit en passie, trouw aan een keuken die geworteld is in respect voor het leven. Land en zee inspireren hem voortdurend, en hij verheerlijkt onvermoeibaar wat zij het edelst te bieden hebben. Zijn verdienste is groot: hij behoort tot die zeldzame chefs die trouw […]

Ontdek dit adres

La Vigneraie

Restaurant

Charleroi

In de naam van de Vader en de wijn.Pierre Charlier is een legende in de wijnwereld. Hij overleed in 2011, maar het was hij die in de jaren 90 La Vigneraie oprichtte in Charleroi. Een zaak die hij tot een van de beste wijnhandels in België maakte. Hij was een visionair voor veel wijnliefhebbers en, […]

Ontdek dit adres

eating likes

Most viewed

Infos