Grote tafels en beste adressen in België
Toshiro

La cuisine de Toshiro ne cherche pas à épater, ni à surjouer, mais bien à presque ‘disparaître’, à rester dans la plus grande humilité, à évoluer par touches délicates, à avancer dans une sorte d’effacement devant une technique exemplaire et des produits impeccables.

Transinne

La Barrière de Transinne - Transinne

Quoi de plus tranquille et apaisant que ces longues travées de bois, quoi de plus sauvage que ce décor. Si la dimension tellurique s’arme d’un caractère entier, puissant, habité au possible ; le coeur n’est pas de pierre pour autant, car s’il est un pays hospitalier, il est bien ici.

Sel et Poivre - Jumet

Un peu plus de quatre ans maintenant que Julian Vanhaelter et Maelisse Rossetti ont investi cette belle demeure en coin de ce quartier de Jumet, juste face au terminal du tram. Le Sel et Poivre appartient déjà aux adresses qu'il faut découvrir et fréquenter.

Toshiro

La cuisine de Toshiro ne cherche pas à épater, ni à surjouer, mais bien à presque ‘disparaître’, à rester dans la plus grande humilité, à évoluer par touches délicates, à avancer dans une sorte d’effacement devant une technique exemplaire et des produits impeccables

Transinne

Quoi de plus tranquille et apaisant que ces longues travées de bois, quoi de plus sauvage que ce décor. Si la dimension tellurique s’arme d’un caractère entier, puissant, habité au possible ; le coeur n’est pas de pierre pour autant, car s’il est un pays hospitalier, il est bien ici.

Sel et Poivre - Jumet

Sel et Poivre - Jumet

Un peu plus de quatre ans maintenant que Julian Vanhaelter et Maelisse Rossetti ont investi cette belle demeure en coin de ce quartier de Jumet, juste face au terminal du tram. Cette maison, auparavant dédiée à la cuisine transalpine, ils l'ont aménagée en bel espace, avec un goût sûr, et c’est une belle modernité qui accueille désormais une clientèle qui se signale par sa belle fidélité.

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Maïnoï

Restaurant

Braine-l'Alleud

We hadden Maïnoï iets meer dan twee jaar geleden ontdekt, bijna als een avontuur. Onze gevoelens waren al snel verzegeld: een absolute favoriet en een gegarandeerd Thais effect. Het adres is prachtig en toont een onberispelijke uitstraling; een enthousiaste ontvangst, een glimlachende professionaliteit en hoogstaande Thaise keuken, dit alles om de belofte van een puur […]

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La Branche d’Olivier

Restaurant

De Branche d’Olivier, een dorpshuis in Ucluse aan de rand van het natuurgebied Kinsendael, heeft een landelijke uitstraling. Je moet jezelf knijpen om jezelf ervan te overtuigen dat slechts een paar straten verderop het lawaai en de woede van de stad terug zijn. Het merk heeft de tand des tijds doorstaan zonder ooit zijn reputatie […]

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Un Altro Mondo by Luca Gaviglio

Restaurant

Wavre

La Passione ‘Een bestemming is nooit een plaats, maar eerder een nieuwe manier om dingen te zien,’ zei Henry Miller. De gedachte van de Amerikaanse romanschrijver sluit perfect aan bij het gevoel dat de muren van het Altro Mondo van Luca Gaviglio doordringt. Een huis dat hij iets meer dan vijf jaar geleden overnam om […]

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Stirwen

Restaurant

Brussel

Het Product als bondgenoot François-Xavier Lambory volgt altijd zijn mooie pad, dat van de extreme wil om in zijn keuken terug te brengen wat het land en de zee het meest nobele bieden. Laten we zijn verdienste prijzen. Hij behoort tot degenen die trouw blijven aan hun ziel. Hij gebruikt de beproevingen van de tijd […]

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