Grote tafels en beste adressen in België
Altro Mondo

‘Une destination n’est jamais un lieu mais plutôt une nouvelle manière de voir les choses’ disait Henry Miller. La pensée du romancier américain épouse à merveille le sentiment qui habite les murs de l’Altro Mondo de Luca Gaviglio.

Osmose

Osmose ・ Mons

À quelques pas de la Grand-Place de Mons, une adresse discrète et précieuse éveille les sens. Osmose… Le nom sonne comme une promesse : celle d’un dialogue intime entre la cuisine et le convive, entre le produit et la saison, entre la main du chef et l’émotion du goût.

Patinoire

Il y a quelque chose d’infiniment rassurant dans une brasserie, un restaurant ouvert sept jours par semaine, c’est comme un phare qui projette sa lumière sur l’océan, un sol ferme quand tout tangue. C’est particulièrement vrai de la Brasserie de la Patinoire.

Altro Mondo

‘Une destination n’est jamais un lieu mais plutôt une nouvelle manière de voir les choses’ disait Henry Miller. La pensée du romancier américain épouse à merveille le sentiment qui habite les murs de l’Altro Mondo de Luca Gaviglio.

Osmose

À quelques pas de la Grand-Place de Mons, une adresse discrète et précieuse éveille les sens. Osmose… Le nom sonne comme une promesse : celle d’un dialogue intime entre la cuisine et le convive, entre le produit et la saison, entre la main du chef et l’émotion du goût.

Patinoire

Il y a quelque chose d’infiniment rassurant dans une brasserie, un restaurant ouvert sept jours par semaine, c’est comme un phare qui projette sa lumière sur l’océan, un sol ferme quand tout tangue. C’est particulièrement vrai de la Brasserie de la Patinoire.

previous arrow
next arrow

Restaurant abCd

Restaurant

Beauraing

Er zit een opbeurende energie in de glimlach, in de houding en, belangrijker dan alles, in de keuken van Borg Da Silva. De activiteit en het enthousiasme van de man zijn perfect op elkaar afgestemd en overstijgen zichzelf om Beauraing wakker te schudden en de grensstad opnieuw op de gastronomische kaart van Wallonië te plaatsen. […]

Ontdek dit adres

La Fermette

Restaurant

Falaën (Dinant)

Aan het einde van de weg, de mooie herberg.Het geluk zou zich voor sommigen kunnen stoppen bij nutteloze opsmuk, die het landschap vergulden. Maar hier lees je eerder een betoverende poëzie, steeds opnieuw bij elk bezoek. Je moet omhoog, naar de hoogten van het Maasstadje Dinant, om elders aan te komen – een ‘elders’ dat […]

Ontdek dit adres

La Branche d’Olivier

Restaurant

De Branche d’Olivier, een dorpshuis in Ucluse aan de rand van het natuurgebied Kinsendael, heeft een landelijke uitstraling. Je moet jezelf knijpen om jezelf ervan te overtuigen dat slechts een paar straten verderop het lawaai en de woede van de stad terug zijn. Het merk heeft de tand des tijds doorstaan zonder ooit zijn reputatie […]

Ontdek dit adres

Les Gribaumonts

Restaurant

Bergen

Het adres straalt, het schittert zelfs. Maar discreet, zonder overbodige ophef. Het wordt gedragen door de passie die tussen de muren borrelt. Hier is de klant koning en gaat men altijd recht op het doel af, met plezier geven om plezier te doen – dat is de onfeilbare leidraad van Lisa Calcus en Nicolas Campus […]

Ontdek dit adres

Maïnoï

Restaurant

Braine-l'Alleud

We hadden Maïnoï iets meer dan twee jaar geleden ontdekt, bijna als een avontuur. Onze gevoelens waren al snel verzegeld: een absolute favoriet en een gegarandeerd Thais effect. Het adres is prachtig en toont een onberispelijke uitstraling; een enthousiaste ontvangst, een glimlachende professionaliteit en hoogstaande Thaise keuken, dit alles om de belofte van een puur […]

Ontdek dit adres

L’Air de Rien

Restaurant

Esneux

L’Air de Rien heeft zich duidelijk gevestigd als een van de toonaangevende gastronomische adressen in de Luikse regio.​ Het restaurant van chef Stéphane Diffels heeft het hart van fijnproevers veroverd zonder mediageweld of storytelling, maar met inventiviteit, talent en vooral oprechtheid. Sinds de verhuizing naar het prachtig gerenoveerde pand, smaakvol en ingetogen ingericht, is er […]

Ontdek dit adres

Osmose

Restaurant

Bergen

Het seizoen als podium, de smaak in vol ornaat Op een steenworp van de Grote Markt van Bergen (Mons) prikkelt een discreet en kostbaar adres de zintuigen. Osmose… De naam klinkt als een belofte: die van een intiem gesprek tussen de keuken en de gast, tussen het product en het seizoen, tussen de hand van […]

Ontdek dit adres

Stirwen

Restaurant

Brussel

Het product als bondgenootFrançois-Xavier Lambory bewandelt zijn pad als chef met integriteit en passie, trouw aan een keuken die geworteld is in respect voor het leven. Land en zee inspireren hem voortdurend, en hij verheerlijkt onvermoeibaar wat zij het edelst te bieden hebben. Zijn verdienste is groot: hij behoort tot die zeldzame chefs die trouw […]

Ontdek dit adres

eating likes

Most viewed

Infos