Aangekomen in Dave, op de andere oever van de Maas, en neergestreken op het mooie plein dat 54 verbergt. De stemming is onmiddellijk anders, alsof ze verzacht is, ze nodigt uit tot een vorm van vrede, er komt vreugde en de zekerheid van een echte goede tijd wint het van ons.

Dit is het gevoel dat Jonathan Collignon belooft.

De jonge chef-kok vaart nu zijn eigen koers en onder de welwillende begeleiding van zijn ouders zet hij zijn mooie vooruitgang voort in dit mooie familiehuis. Hij werkte eerst in de Vivier d'Oies in Dorinne, maar het was tijdens een periode bij het team van Christophe Pauly in de Coq aux Champs dat zijn passie hem uiteindelijk overhaalde. Hij is autodidact, creatief en promoot graag lokale ambachtslieden. Hij biedt een regelmatig vernieuwd seizoensmenu. Zijn keuken, verfijnd en smakelijk, gaat tot het essentiële.

Jonathan Collignon haalt de mooiste vruchten uit de oneindig rijke lokale Waalse bodem om ze een heel bijzondere smaak te geven, bestaande uit respect en gecontroleerde inventiviteit, en biedt zijn fijnproevers een magnifieke prijs-kwaliteitverhouding. Als nieuwsgierige en erudiete liefhebber houdt hij nooit op zijn associaties te bewerken met als enig doel het product te onthullen dat de natuur hem biedt.

Door de prachtige en recente restauratie van de eetzaal, maakt de omgeving het ook mogelijk om een nauwkeurige en vriendelijke service te ontvangen.

De kelder, in volle opkomst, wordt geregisseerd, gedynamiseerd en elegant geënsceneerd door de uitstekende Logan Lalmand, een jonge gepassioneerde sommelier die eerder in de lucht van San Degeimbre en de wijnbar Vino Vino in Namen heeft gewerkt.

Deze mooie alchemie plaatst Jonathan Collignon nu tussen de jonge Naamse talenten die hun stempel drukken en zijn huis tussen diegenen die meetellen in ons gastronomisch landschap.