De missie om goed voedsel te geven is de basis van de waarden van Gaetan Poels en Amine Mechmech.

Hun plaats is zeker discreet en speelt niet met onnodige vergulding, maar het heeft ervoor gekozen niet te pronken. Enkele seventies accenten om het tijdperk niet de rug toe te keren, en een sterke chromatische eenheid, gekoppeld aan een formele grammatica die zuiverheid belijdt. Het visuele feest stopt daar, want het doel is elders. 

De voordeur geeft uit op de keuken en het is geen toeval dat hier de hartslag van Divino Gusto klopt. Dit is waar, in alle transparantie, Amine Mechmech zijn talent uitoefent. Deze chef-kok, die zowel een nauwgezette waker is als het op koken aankomt, als een koortsachtige muziekmeester als het op de producten aankomt, brengt een smakelijke keuken met veel finesse in de praktijk. Een keuken die de klok slaat door middel van verkwikkende gerechten die de taal van vandaag spreken. Het bewijs wordt geleverd door een ceviche van makreel, crème van courgette en emulsie van gerookte forel, die de toon zet voor een frisse en gespannen score. Zegeningen ook op de ganzenlever in gelei van Kriek, briochebrood en de wilde gamba's in warm en koud, seizoenssalade, sesamtuile, karkassap met gerookte kerrie. 

De gerechten vormen een eenheid en bevestigen alleen maar de helderheid van het voorstel, of het nu gaat om deze Mignon van Périgord-varkensvlees, pastinaakpuree, seizoensgroenten, kruidensaus of om het Eendje van de Dombes, knolselderijpuree, pommes Dauphines, onderstreept door een krachtige jus met bosbes en wilde peper.  

Deze keuken vol smaak en samenhang wordt opgeluisterd door een wijnkaart die door Gaëtan Poels werd uitgekiend. Als briljante autodidact voelt hij zich net zo thuis bij wijnen die hij in Frankrijk heeft ontdekt als bij wijnen uit de rest van de wereld.

In een wereld die vaak blasé is, die van alles terugkomt, verwarmt de wil van deze mannen het hart.