Steven Wullaert (Nuance), Beste Sommelier van België

8 octobre 2012

Deze zondag in Raddisson SAS te Brussel gebeurde de finale van het wedstrijd voor het Beste Sommelier van België 2012.

De winnaar is Steven Wullaert, van het restaurant Nuance (Duffel). Hij was vervolgd door Bram Van der Aa van het restaurant Pazzo (Antwerp) en Benoit Coudere van het restaurant Karmeliet (Brugge).

Proficiat aan de winnaar en bravo aan al de halve-finalisten : Cédric Deblandre (Un temps pour soi / Villers-le-Bouillet), Julie De Mey (Tanuki / Bruges), Yannick Deschutter (Sir Kwinten / Lennik), Micke Melotte (Le Coq aux Champs / Soheit-Tinlot), Romain Cailleret (Bon-bon / Bruxelles), Jan Rots (Brasserie Latem / Sint-Martens-Latem), Geoffrey Monturier (L’Etang Bleu / Thuin), Seppe Van Beuren (De Tuinkamer / Beerzel) et Jessie Kegels (Hof Van Cleve / Kruishoutem).