Er zijn maar een paar glimlachjes, een mooi licht, een geweldig uitzicht en een geweldige energie nodig om een restaurant meteen aantrekkelijk te maken. Het zou altijd zo moeten zijn. Hier is een adres dat zijn belofte waarmaakt en die beter dan goed waarmaakt. Het doel is dat van een Aziatische brasserie; familiegericht, open voor iedereen, jong en oud, fijne vorken en goede eetstokjes, gehaast of niet. Het interieur van het theater is modern en zen, maar het biedt het podium door te trouwen met de zachtheid van het meer van Genval, beschut tegen het stedelijk tumult, met inbegrip van het terras. Een kalmte versterkt door de sereniteit van het water.

Als de aanspraak op faam van het merk een valstrik kan blijken, dan wordt die hier beheerst en verzekerd door een team van grote professionals, Cédric Cavalin en Gaëtan Lotin aan het roer. Het menu is natuurlijk Aziatisch, vooral Chinees: gestoomde Dim Sum, krokante Nems, in de pan gebakken Gyoza. Van het menu hebben wij voor u de Peper Soep (pikante Canh-Cay, kip, bamboe en champignons), de Xazxiù Noedels (peking varkensvlees), de Kip met citroengras en gember, het Rundvlees met 8 heerlijkheden, Scampis en inktvisjes, gember en basilicum en de opmerkelijke Peking Eend, prei pannenkoekjes en hoisin saus. Het menu wordt dagelijks aangevuld met een reeks aantrekkelijke suggesties en een complete wijnkelder. Het hoogtepunt van de zaak zijn de voortreffelijke cocktails van Alexandra Scheyven, een virtuoze mixologe. Lachende service op alle niveaus. Het is goed om hier te zijn.