De ‘nieuwe’ Hertog Jan maakt openingsdatum bekend

13 juin 2014

Gert De Mangeleer en Joachim Boudens sloten eind februari de deuren van hun driesterrenrestaurant Hertog Jan in Sint-Michiels omdat ze hun oog hadden laten vallen op een nieuwe locatie in Zedelgem. Daar zal het restaurant op 22 juli heropenen, zo liet chef Gert De Mangeleer zelf weten via Twitter.
Wie de nieuwe locatie van het driesterrenrestaurant – een hoeve in Zedelgem – als eerste wil ontdekken, kan vanaf vandaag reserveren via de website van Hertog Jan, zo gaf De Mangeleer, eerder dit jaar verkozen tot Europese Chef van 2014, ook nog mee.

Het duo zat tijdens de renovatiewerken echter niet stil en opende in de Brugse binnenstad het tijdelijke restaurant Yellow Bistro, waar de nadruk werd gelegd op de betere bistrokeuken.

Dat concept was een voorsmaakje van wat we binnenkort kunnen verwachten in het oude pand van Hertog Jan in Sint-Michiels bij Brugge. Die bistro zou normaal ook nog dit jaar de deuren openen.