Een gastronomisch avontuur met de tram

17 février 2012

Ter ere van Brusselicious 2012, wil Brussel haar culinaire persoonlijkheid in de verf zetten. Een als restaurant uitgebouwde designtram neemt 34 lekkerbekken mee op een 2uur durend tochtje door de stad. Speciaal voor deze gelegenheid leggen de trambestuurders dan ook een schokvrij parcours af. Zo kan u in alle rust genieten van de aan boord geserveerde streekgerechten. Sterrenchefs van dienst zijn Bart De Poorter (Pastorale** / Rumst), Thierry Theys van (Nuance** / Duffel), Pascal Devalkeneer (Chalet de la Forêt** / Brussel) en Lionel Rigolet (Comme chez Soi** / Brussel). Snel reserveren is de boodschap.

Wat? Tram Experience
Wanneer? Vanaf vrijdag 2 maart (ma tot do om 20u, vrij en za om 18u30 en 21u30, zo om 12u)
Kostprijs? 75 euro (driegangenmenu incl. wijnen en waters)