Het palmares van de Knack Restaurantgids 2013-2014

21 novembre 2012

Het palmares van de Knack Restaurantgids 2013-2014

De Knack Restaurantgids gebruikt Gardes als kwaliteitsaanduidingen.

Betekenis van de gardes:

5 gardes:grootste onderscheiding met felicitaties van de jury
4 gardes:grootste onderscheiding
3 gardes: grote onderscheiding
2 gardes:onderscheiding
1 garde: veelbelovend

7 WINNAARS GOUDEN GARDES

7 restaurants worden in een specifieke categorie bekroond met een Gouden Garde.

Gouden Garde bezet met diamanten voor een
uitzonderlijke carrière : Bert Meewis, Restaurant Slagmolen

Gouden Garde Beste Kok van het Jaar:
Olivier Van de Meerssche, Restaurant Appelsveer

Gouden Garde Vrouwelijke Chefkok van het Jaar:
Viviane Verheyen, Restaurant Le Zoute Zoen

Gouden Garde Jong beloftevolTalent:
Broes Tavernier, Restaurant ’t Vijfde Seizoen

Gouden Garde Uitheems Restaurant van het Jaar:
Tomoyasu Kamo, Restaurant Kamo

Gouden Garde Inventieve Kok van het Jaar:
Viki Geunes, Restaurant ‘t Zilte

Gouden Garde Sommelier van het Jaar:
Jan Rots, Brasserie Latem

Grootste onderscheiding met felicitaties van de jury (5 Gardes)
COUVERT COUVERT
DE KARMELIET
HERTOG JAN
HOF VAN CLEVE
IN DE WULF
L’AIR DU TEMPS
NUANCE
SEA GRILL
‘T FORNUIS