De legende van Italië.

In de schaduw van de basiliek van Koekelberg houdt de familie Spinelli de legende dagelijks in leven door de mooiste pagina's van gastronomisch Italië te schrijven.

Toen Antonio Spinelli en zijn vrouw San Daniele openden in 1983, was het nog maar een klein familierestaurant. Vandaag is het een van de beste Italiaanse restaurants van het land en, in onze ogen, een monument.

Meer dan elders worden de waarden van de Famiglia hier gesublimeerd door de overdracht en de erfenis die wijlen Antonio Spinelli onlangs aan zijn zonen Stefano en Franco heeft nagelaten. Geschiedenis en avontuur gaan verder en onder het welwillende oog van zijn moeder die altijd bij de receptie aanwezig is, bieden Franco's fornuizen een keuken die draait om precisie, tussen gevoel en energie, tussen finesse en precisie, zoals de mythische Vitello tonnato en de Tajarin met zwarte truffels uit Norcia. Deze twee gerechten zijn slechts een klein voorbeeld van wat de keuken van San Daniele inhoudt: een bloemlezing van uitzonderlijke producten die op unieke wijze ten dienste worden gesteld van de grote transalpine gastronomie met respect voor haar tradities.

Deze symfonie van hoog niveau wordt geflankeerd door een hoog niveau van dienstverlening. De eetkamer is Stefano's domein, hij zet het grote werk van wijlen zijn vader voort, hij biedt zijn meesterschap van het snijden in de eetkamer aan om de borden te dekken en Stefano's gerechten tot de ultieme dimensie te brengen. Hij is een sommelier bij uitstek, die de scepter zwaait over een zeer uitgebreide lijst van Italiaanse wijnen.

Dit is de plaats bij uitstek om u te vermaken en om een gedateerde en opwindende gastronomie te beleven. Sentimenteel en diep authentiek, het laat ons gewoon gelukkig achter.