Het is een typisch Brabantse boerderij, genesteld aan de ingang van het schattige dorpje Bonlez. De charme is duidelijk. De met klimop begroeide buitenmuren en het terras met uitzicht op de weelderige tuin creëren een zeldzame rust.

U komt niet alleen naar ´32´ om lekker te eten, u komt ook voor de ziel van de plek, om een rustig moment op het platteland door te brengen, op slechts vijf minuten van Wavre en twintig van Brussel. De plek is des te verrukkelijker omdat ook het interieur de sfeer onderstreept en de sfeer bepaalt, met zijn bepleisterde muren, zijn ruwe houtwerk en zijn open haard, waardoor het die delicate intimiteit krijgt.

Wat het eten betreft, is Simon Vanden Broucke meer dan 20 jaar geleden toegetreden tot de 32, opgericht door zijn vader Michel. Uit zijn fornuizen biedt de jonge chef een smaakvolle keuken, vol van oprechtheid: Cannelloni van zwezerik en morilles, Kreeftenravioli met verse kruiden, bisque van schaaldieren, Sint-Jakobsschelpen, risotto van wilde paddestoelen, rode zuring scheuten en zeekraal met een troostende smaak, Eendenborst met verse vijgen, kleine geglaceerde groenten, speenvarken, kooldeclinatie, sap gedeglaceerd met sherryazijn, gerijpte Simmentaler ribsteak op het bot of deze prachtige zwezerik, Vol-au-Vent van kip en rivierkreeft, huisgemaakte frieten. Niet te vergeten een selectie van wijnen van een prachtige nauwkeurigheid, vrucht van Michel´s onderzoek. Een laatste woord over het prachtige terras dat jongleert met de seizoenen. In de zomer geeft het uit op de tuin, in de herfst wordt het aangekleed als een alpine chalet voor thema-avonden, waarvan de mythische raclette zeker niet de minste is.