Friture René

Restaurant - 1070 Anderlecht (Bruxelles)

Place de la Résistance, 14 - 1070 Anderlecht (Bruxelles) - Tel. : +32 (0)2 523 28 76
Open van 11u45 tot 14u00 en van 18 tot 21u30. Gesloten op maandag en dinsdag.

facebook | Bereikbaarheid

Eigenaar(s) :
Dirk Piolon

Aan het fornuis :
Dirk Piolon

Dit adres is een openbaring. Een openbaring van smaak en van ongekunsteld genot. Miskijk u niet op de naam: friture René is wel degelijk een goed restaurant die naam waardig. Meer: het is méér die naam waard dan veel zogenaamde culinaire tempels. Vergeet even dat we in het derde millenium leven en neem in uw hoofd de teletijdsmachine naar de goede tijd van toen. De tijd dat mama (of boma) mosseltjes klaarmaakte voor jou, stoofvlees of steak gebakken in boter met heerlijke braadsaus. De tijd dat je je eerste zintuiglijke ervaringen opdoet. Geuren en smaken die je voor altijd zullen bijblijven.
Dat soort ervaring is friture René ; de geur van goede, eenvoudige gerechten die een oprechtheid hebben die je recht naar het hart gaat. Frituur René ging open in 1932 en het is sindsdien altijd een familiezaak gebleven waar de oorspronkelijke warme gulheid nooit verloren is gegaan. Drie generaties hebben niets anders gekend dan werken voor het opperste inwendige geluk van hun klanten. De inrichting heeft dat authentieke karakter dat typisch Brussel is, het karakter waarover Jacques Brel heeft gezongen. Een adres dat je niet mag missen als je houdt van authenticiteit en de Brusselse ziel.

+ Meer informatie

Meer informatie

Er kan gegeten worden op het terras (24 plaatsen) – Open keuken – Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit (toiletten uitgezonderd) – Zaal met airco.